Bij het maken van een interieurontwerp vind ik het belangrijk precies te weten welk eindresultaat u voor ogen heeft. Het gaat er immers om wat ú in uw interieur wilt veranderen en welke stijl het best bij ú past. Mijn visie is dat een succesvol en passend stylingplan alleen kans van slagen heeft na een uitgebreid kennismakingsgesprek, zodat ik mij goed in u en uw woonomgeving kan inleven. In dit gesprek inventariseer ik uw woonwensen, bijvoorbeeld op het gebied van meubelen, kleuren, materialen, verlichting  en woonstijlen. Is de opdracht duidelijk, dan maak ik een moodboard om te toetsen of dit de sfeer weergeeft die u in gedachten heeft. Pas dan volgt het uiteindelijke stylingplan waarin een plattegrond op schaal, een kleur- en materialenplan, meubelplan, verlichtingsplan en accessoiresplan zijn opgenomen. Ik kom dat bij u thuis presenteren.

Misschien is zo’n totaalplan te uitgebreid naar uw zin en zoekt u antwoord op meer specifieke woonvragen. Natuurlijk kunt u ook dan bij mij terecht, bijvoorbeeld voor een meubel -, verlichtings -, kleur- of  materiaaladvies.

Omdat ik advies op maat geef, is het moeilijk op voorhand een duidelijke specificatie van de kosten te geven. De prijs is afhankelijk van uw wensen en van de grootte van uw woning. Stuurt u mij een mailtje, dan maak ik voor u een passende offerte.

moodboard appartement Heerhugowaard

moodboard split level woning Leiden