Als gediplomeerd interieurstyliste zorg ik ervoor dat uw huis ‘verkoopklaar’ wordt. Dit betekent een frisse opgeruimde inrichting die aantrekkelijk is voor een zo breed mogelijk koperspubliek.

De eerste indruk, namelijk de fotopresentatie op internet,  is van doorslaggevend belang. In slechts 15 seconden hebben potentiële kopers beslist of zij in een huis geïnteresseerd zijn of niet.

In deze tijd van een gering aantal kopers en een overschot aan koopwoningen is het noodzakelijk dat uw huis ‘eruit springt’. Ruim 80% van de kijkers is namelijk niet bij machte om door de persoonlijke sfeer en smaak van de eigenaar heen te kijken. Daarnaast blijkt uit recent onderzoek door House of KIKI (opleiding verkoopstyling) dat 70% van de woningen die langer dan 1,5 jaar te koop staan, binnen drie maanden worden verkocht na verkoopstyling. In de meeste gevallen betreft het hier leegstaande woningen of woningen met gedateerde meubels.

Bij een verkoopstyling van uw woning kan ik met een minimum aan middelen een maximaal effect bewerkstelligen. Ik benadruk de positieve eigenschappen van uw huis en verbeter of camoufleer de minder positieve.