Als u mij mailt, neem ik telefonisch contact met u op om mijn werkwijze en uw stylingswensen te bespreken. Ook geef ik u een schatting van de tijd en de kosten van de styling zoals u die wilt. Vervolgens werk ik alles uit en stuur of mail ik u een gespecificeerde offerte ter bevestiging.

Advies ( max. 3 uur)

Wij lopen samen de woning door en ik geef u suggesties hoe u de woning het best ‘verkoopklaar’ kunt maken. Met deze tips kunt u vervolgens zelf aan de slag.

Online advies (max. 3 uur)

Het is niet noodzakelijk dat ik daadwerkelijk bij u langskom om tips voor een verkoopstyling te geven. Ik kan u namelijk ook op basis van foto’s adviezen geven. Hiervoor heb ik de foto’s nodig die de makelaar van uw woning gemaakt heeft en die op de internetsites staan.  U krijgt van mij bij elke foto suggesties hoe u de ruimte nog aantrekkelijker kunt maken voor kopers. Dit verslag kan ik u mailen of, indien u dat liever heeft, per post opsturen.

 Advies & styling

In aanvulling op het geven van advies kan ik u ook bij het uitvoeren van de styling helpen. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van uw meubels en accessoires. Soms kunnen neutrale accessoires net even een extra accent geven aan de ruimte. Daarom neem ik een accessoirespakket mee dat u desgewenst geheel of gedeeltelijk kunt aanschaffen. Bij het kennismakingsgesprek kunt u aangeven of u de gehele woning inclusief tuin door mij wilt laten restylen of een beperkt aantal ruimtes. Op basis daarvan kan ik u een indicatie geven van de kosten.

 Meubelverhuur

Wanneer de meubels gedateerd zijn of wanneer de woning leeg staat, is het raadzaam tijdelijk meubels te huren. Voor een potentiële koper is het lastig om een lege woning qua grootte goed in te schatten. Een woning die te koop staat kan het best zo neutraal mogelijk zijn ingericht; gedateerde meubels kunnen hierbij averechts werken. Ook voor het huren van meubels kunt u bij mij terecht. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal m2 , op basis van offerte.

Fotografie

Van doorslaggevend belang voor de verkoop van een huis zijn de foto’s voor brochures en internet die na een verkoopstyling worden gemaakt. Vanuit welke hoek fotografeer je een ruimte en welk diafragma en welke lens gebruik je? Dit zijn slechts enkele factoren die de kwaliteit van een foto beïnvloeden en een bijdrage kunnen leveren aan een optimale presentatie van uw woning.

Tarieven verkoopstyling

Per uur                          €    50,-

Per dagdeel (3 uur)    €  140,-

Per dag (6 uur)            €  270,-

Deze tarieven zijn inclusief  BTW en exclusief reiskosten. Buiten een straal van 10 km vanaf Schagen bedragen de reiskosten 0,25 cent per km.